d88尊龙|d88尊龙|首页

Speciale

Raport

d88尊龙|首页Aktiviteti ekonomik në Ballkanin Perëndimor po ngadalësohet pasi investimet dhe eksportet kanë vijuar të zbehen.

Image

Studime

Raport

Arsimi

Raport Ekonomik

Financa

Api

Ekspertë

Maryam Salim

Përfaqësuesja e re e Bankës Botërore në Shqipëri

Hilda Shijaku

Ekonomiste e Lartë

Artan Guxho

Specialist i Lartë për Infrastrukturën

Shikoni të gjithë ekspertët Arrow

Qëndroni të lidhur

News & Events

Api
Api

Qëndroni të lidhur

Abonohu në newletter-in tonë


Abonohu në newletter-in tonë Banka Botërore në Shqipëri

Burime të tjera

Kontaktet e zyrës së vendit

Tiranë, Shqipëri
Rr."Ibrahim Rugova", Nr. 34
Tiranë, Shqipëri
Tel. (355 4) 2280 650/1
agjokutaj@worldbank.org
乐虎体育在线 千蠃国际|千蠃在线 千蠃国际官网 千蠃国际官方网址 千亿体育在线 365现金足球网 千亿体育官网 千亿体育网站 千亿体育网址-d88尊龙|首页 万博体育官网